Inhoud

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van onze webwinkel. Hier kunt u terecht voor al uw vragen, informatie en service betreffende de webwinkel van Voortuin.nl. Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar: [email protected]

Bestellen

Verzenden en Retouneren

Retourformulier

Betalen


Garantie

De algemene garantie is alleen geldig met bon of betalingsbewijs en binnen 2 maanden na aankoop.
Terug naar boven

Privacy

Voortuin.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voortuin.nl zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

Voortuin.nl gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Voortuin.nl en invordering van verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Voortuin.nl verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.
Terug naar boven